آموزش نصب وردپرس روی هاست
شروع راه اندازی وردپرس
شاید شما هم اسم هاست را زیاد شنیده باشید و با نام هاست آشنا باشید. در این جلسه قصد داریم وردپرس را روی پنل دایرکت ادمین نصب کنیم. البته شما برای راه اندازی وب سایت می توانید بین دو پنل هاست یکی سی پنل و دایرکت ادمین کار خودتان را شروع کنید.
در این مقاله تیم موج دیجیتال قصد دارد وردپرس را روی دایرکت ادمین نصب کند، نصب وردپرس روی دایرکت ادمین خیلی راحت است، فقط کافی است یکبار مراحل نصب را انجام دهید.
پیشنیازها:
- یک دامنه ثبت شده: آدرس اینترنتی وبسایت شما (مثلاً [نشانی وب نامعتبر برداشته شد])
- یک هاست فعال: فضایی در سرور برای ذخیره فایلهای وبسایت شما
- دسترسی به پنل کنترل هاست: معمولاً سی پنل (cPanel) یا دایرکت ادمین (DirectAdmin)
دایرکت ادمین چیست؟
دایرکت ادمین یک نرم افزار یا یک محیط کاربری برای مدیریت هاست شما می باشد; و امنیت بالای دارد در حال حاضر شرکتهای هاستینگ از این پنل استفاده میکنند. البته سی پنل در ایران بیشتر استقبال میکنند به دلیل محیط گرافیکی و زیبای که دارد.
نکته : شرکت سازنده سی پنل ایران را تحریم کرده است و نصب سی پنل روی هاستها سختتر است، در همین راستا در ایران از دایرکت بیشتر استفاده میکنند.
قبل از شروع آپلود وردپرس روی دایرکت ادمین شما باید وردپرس را دانلود کنید.
مراحل دانلود وردپرس
برای دانلود وردپرس به وب سایت رسمی وردپرس وارد میشوید. برای دانلود روی لینک دانلود وردپرس کلیک کنید. در قسمت پایین اسکرول کنید لینک دانلود را مشاهده میکنید و روی لینک بزنید.
زمانی که می خواهید نصب کنید زبانهای مورد نظر را به شما نمایش میدهد شما فارسی را انتخاب کنبد.
شرکت های طراحی سایت در اصفهان برای طراحی سایت خود از وردپرس استفاده میکنند.
آپلود در دایرکت ادمین
بعد از دانلود به دایرکت ادمین خودتان وارد شود و وارد قسمت مدیریت فایل شوید. در بخش پنل دایرکت ادمین دو گزینه مدیریت فایل و مدیریت فایل قدیمی وجود دارد شما گزینه مدیریت فایل را کلیک کنید.
سپس وارد مرحله بعد میشوید در این قسمت گزینه public_html را کلیک کنید. تمامی فایلهای سایت شما در این پوشه قرار میگیرد به هیچ وجه به پوشههای دیگر دست نزنید.
برای آپلود فایل شما با دو روش می توانید این کار را انجام دهید در قسمت خالی راست کلیک کنید و گزینه Upload Files Here را بزنید گزینه دوم: در قسمت بالا گزینه Upload Files را کلیک کنید
در صفحه باز شده روی Select Files کلیک کنید و فایل مورد نظر خودتان را انتخاب کنبد و سپس گزینه Add to queue را بزنید تا شروع به آپلود کند.
نکته: تمامی فایلهای که آپلود میکنید باید حتما زیپ zip باشد و هیچگونه پسوند دیگری قابل قبول نیست.
بعد از تکمیل آپلود فایل روی تب File Explorer کلیک کنید تا به public_html برگردید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.